zaterdag, 4. oktober 2014 - 21:42 Update: 04-10-2014 21:44

Politie vraagt getuigen drama monstertruck om nog meer beeldmateriaal

Politie vraagt getuigen drama monstertruck om nog meer beeldmateriaal
Foto: Archief MV
Haaksbergen

De politie die volop bezig is met het onderzoek naar het drama met de monstertruck in Haaksbergen vraagt het publiek voor het onderzoek naar de toedracht van het tragische ongeval om nog meer beeldmateriaal. Dit heeft de politie laten weten.

'Met name opnames van vóór en na het moment dat de truck het publiek inrijdt. Op dit moment hebbeen we ruim 200 opnames ontvangen. Het onderzoek naar de toedracht van het ongeval is nog in volle gang', aldus de politie. Getuigen kunnen beeld- en geluidsopnames oploaden via deze link: 
Uploaden van beeldmateriaal

Onderzoek
De politie vraagt er begrip voor dat nu alle inzet gericht is op het onderzoek. Mensen die beelden hebben aangeleverd, krijgen in een later stadium van het onderzoek zeker een reactie van de politie. Er hebben zich bij de politie tot nu toe circa 90 getuigen van het incident gemeld.

Veel getuigen zijn al gehoord, en voor de mensen waarbij dit nog niet is gebeurd is op dit moment een plan in de maak hoe en wanneer zij het best gehoord kunnen worden. In de loop van volgende week worden ze hierover benaderd.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):