zondag, 26. januari 2014 - 19:11 Update: 03-07-2014 0:43

Politie zoekt getuigen uit brandende woning geredde vrouw

Foto van politie en brandweer | Archief EHF
Foto: Archief EHF
Zoetermeer

De politie is op zoek naar getuigen van de brand in een woning aan het Savelsbos in Zoetermeer afgelopen zaterdag. Dit meldt de politie zondag.

'De bewoonster werd zaterdag 25 januari naar het ziekenhuis overgebracht, nadat zij gewond raakte bij een uitslaande brand in haar woning', aldus de politie.

De 26-jarige Zoetermeerse werd rond 12.15 uur wakker en constateerde direct de brand in haar huis. Ze probeerde te vluchten, maar de rook in haar woning bemoeilijkte dat.

Buren redden vrouw uit brandende woning
Buren van de vrouw hebben haar uit haar woning geholpen waarna ze naar het ziekenhuis is overgebracht met ademhalingsproblemen en brandwonden. De brandweer rukte direct uit om de brand onder controle te krijgen. De politie onderzoekt hoe de brand in de woning is ontstaan en is op zoek naar getuigen.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze brand of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het achterhalen van de oorzaak van deze brand? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.