zaterdag, 3. mei 2014 - 20:38 Update: 03-07-2014 0:37

Politie zoekt grijze Citroën C5 in zaak dode vrouw

Foto van gezochte Citroën C5 | Politie
Foto: Politie
Tricht

In verband met het onderzoek naar de dode vrouw in Tricht, is de politie op zoek naar een grijze Citroën C5 met het kenteken 69-JT-VP.

Het type auto is een 2.0 HDi Ligne Prestige. De vrouw werd vrijdagochtend dood aangetroffen in een woning aan de Lingedijk. Vooralsnog gaat de politie er van uit dat het om de bewoonster van het pand gaat.

De vondst van de dode vrouw werd vrijdag omstreeks 08.00 uur bij de politie gemeld. Gezien de omstandigheden waaronder de vrouw werd aangetroffen, is er een ernstig vermoeden dat er sprake is van een misdrijf. Vandaag wordt sectie verricht op het lichaam. Welke omstandigheden dat zijn, is vanwege onderzoeksbelang nog niet te melden. De politie zet het onderzoek voort. Op dit moment zijn geen nadere mededelingen mogelijk.

Getuigen gezocht

Het rechercheteam dat zich met de zaak bezighoudt, is nog volop met het onderzoek bezig en doet daarbij een beroep op getuigen. Misschien zijn er mensen die iets hebben gezien of gehoord dat in verband kan worden gebracht met de zaak. Elke informatie, hoe ogenschijnlijk onbelangrijk ook, kan het missende puzzelstuk zijn om dit misdrijf op te lossen. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. Wilt u anoniem reageren? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):