dinsdag, 15. juli 2014 - 21:20 Update: 15-07-2014 21:22

Politie zoekt informatie over slachtoffer dodelijk schietincident Conradstraat

dood, Stefan Manuel REGALO EGGERMONT, onderzoek, politie, moord, schietincident
Foto: Politie Amsterdam
Amsterdam

Het rechercheteam dat onderzoek doet naar de gewelddadige dood van Stefan Manuel REGALO EGGERMONT, roepnaam: Stefan, is dringend op zoek naar informatie.

De 30-jarige Amsterdammer werd afgelopen zondag in de vroege ochtend rond tien over half 2 door meerdere kogels om het leven gebracht in de Conradstraat in Amsterdam Oost. Op dit moment is het onderzoek in volle gang en worden diverse scenario's onderzocht.

Het team is op zoek naar mensen die meer weten over zijn leven, zijn contacten, mogelijke zakelijke conflicten en/of persoonlijke problemen die hij zou hebben of anderszins informatie over waar zijn dood mee te maken kan hebben.

Daarnaast is het onderzoeksteam op zoek naar getuigen die het slachtoffer die zaterdag of zondagnacht nog hebben gezien, mogelijk in combinatie met de auto waarin hij werd doodgeschoten, een blauwe Fiat Punto.

Kort na het schietincident is aan de Flevoparkweg een grijze Volkswagen Golf brandend aangetroffen. Deze Volkswagen Golf is in de nacht van donderdag 10 op vrijdag 11 juli tussen middernacht en zes uur in de ochtend gestolen vanaf de Jacob van Lennepkade in Amsterdam West. Op dat moment voerde de auto het Nederlandse kenteken 99-HSG-6. Toen de Volkswagen Golf brandend werd aangetroffen aan de Flevoparkweg zaten er verlopen Duitse exportkentekenplaten op. Dit kenteken was KS342A.  Er wordt rekening mee gehouden dat deze VW Golf gebruikt is door de dader(s). 

Het team spreekt graag met mensen die getuige zijn geweest van de diefstal van de Volkswagen Golf aan de Jacob van Lennepkade in de nacht van 10 op 11 juli jl. Ook roept men eenieder op zich te melden wanneer zij de Volkswagen Golf ergens hebben gezien na de diefstal met óf het Nederlandse kenteken óf het Duitse exportkenteken.

Tips
Voor alle informatie kan gebeld worden met de Opsporingstiplijn op 0800-6070, Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of met het Team Nationale Criminele Inlichtingen via 079-345 8999. U kunt ook het tipformulier op deze pagina invullen.