dinsdag, 2. december 2014 - 18:49 Update: 02-12-2014 18:55

Politie:mogelijke ontvoeringszaak blijkt uit de hand gelopen grap

Politie:mogelijke ontvoeringszaak blijkt uit de hand gelopen grap
Foto: Archief FBF.nl
Groningen

Een mogelijke ontvoeringszaak, die de politie op 1 oktober van dit jaar heeft gemeld, is onderzocht en blijkt om een grap te gaan. Dit meldt de politie dinsdag.

Een getuige zag op dinsdagavond 30 september op een parkeerplaats aan de Borgsloot in Groningen een man vastgebonden op de grond achter een personenauto liggen. Tevens zag de getuige dat er drie mannen bij stonden en hij alarmeerde direct de politie.

Die was enkele minuten later al ter plaatse maar trof de verdachte personen niet meer aan. Een uitgebreid politieonderzoek leverde in eerste instantie geen daders op. Uiteindelijk kwam uit onderzoek naar voren dat drie inwoners van Appingedam, 17, 23 en 24 jaar oud en een 21-jarige inwoner van Delfzijl de daders waren van een uit de hand gelopen grap.

‘Hierbij stopte het kwartet in een auto op de parkeerplaats en werd één van hen in de geopende kofferbak gestopt en ging men rijden. Na overleg met het Openbaar Ministerie volgde een reprimande voor de vier en besloot het OM niet tot vervolging over te gaan’, aldus de politie.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):