dinsdag, 11. november 2014 - 20:46 Update: 12-11-2014 14:05

Quad HD phablet Galaxy Note voor 849,- euro in Nederland verkrijgbaar

Gebogen Samsung Galaxy Note gaat 849,- euro kosten
Foto: Samsung
Delft

Samsung komt in december van dit jaar in Nederland met de Galaxy Note Edge. ‘De innovatieve phablet met uniek Edge display is vanaf december in beperkte aantallen verkrijgbaar’, meldt Samsung dinsdag.

De Galaxy Note Edge biedt gebruikers een totaal nieuwe manier om informatie te raadplegen. Het unieke, gebogen Edge display geeft met één duimveeg direct informatie over laatst gebruikte apps, notificaties en andere functies – zelfs als de cover gesloten is. Terwijl je een film kijkt, ontvang je nieuwsupdates, de laatste voetbalscores en berichten op het Edge display, zonder dat de kijkervaring wordt onderbroken.

“De Galaxy Note-serie staat garant voor buitengewone innovatie in de mobiele industrie. Met het grotere scherm en de S Pen van de eerste Galaxy Note uit 2011 heeft Samsung een compleet nieuwe productcategorie binnen de smartphone-markt gecreëerd. Ondertussen kunnen we niet meer zonder en is de phablet gemeengoed geworden, zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. 

“Nu innoveren we opnieuw. De Galaxy Note Edge stelt gebruikers in staat informatie op een totaal nieuwe manier te raadplegen. Met deze introductie willen wij mensen verrassen met baanbrekende technologie en hun leven aangenamer maken door nieuwe mogelijkheden te bieden.”

Categorie:
Provincie:
Tag(s):