dinsdag, 20. mei 2014 - 12:50 Update: 03-07-2014 0:36

Rolls-Royce Ghost Series II debuteert in Nederland

foto van Rolls
Eindhoven

De nieuwe Rolls-Royce Ghost Series II maakt indruk met zijn subtiel aangepaste voorkomen. Dat is de belangrijkste conclusie nadat een groot aantal belangstellenden onlangs kennis heeft kunnen maken met de nieuwste creatie uit Goodwood. Rolls-Royce-importeur CITO MOTORS kon vooruitlopend op de marktintroductie later dit jaar, de Ghost Series II nu al tonen.

Sinds de introductie in 2009 heeft de Rolls-Royce Ghost een prominente plek veroverd in het luxe topsegment. De nieuwe Series II, begin maart dit jaar voor het eerst aan het publiek getoond op de autotentoonstelling van Genève, zal die plaats dankzij technische aanpassingen zonder moeite weten te behouden. Door een aantal subtiele uiterlijke wijzigingen sluit het model nog beter aan bij de stijl van de andere Rolls-Royce modellen als Wraith en Phantom.

Showroom
De nieuwkomer werd afgelopen week in Nederland geïntroduceerd bij Rolls-Royce-importeur CITO MOTORS in Eindhoven. Marissa van Laarhoven, algemeen directeur van het bedrijf: ‘Het wordt altijd zeer gewaardeerd wanneer wij ver voor de marktintroductie zo’n nieuw en bijzonder model aan onze gasten kunnen tonen. De belangstelling was dan ook groot en de reacties positief. We hebben al een aantal orders kunnen noteren, nog voordat de prijzen bekend zijn en nog voordat we proefritten hebben kunnen aanbieden. Het geeft de kracht van het merk aan. De belangstelling voor Rolls-Royce groeit nog steeds. Dankzij de Wraith, die een nieuw segment aanboort en natuurlijk dankzij de vernieuwde Ghost.’

Categorie: