zondag, 27. april 2014 - 17:23 Update: 03-07-2014 0:37

Ronald Koeman krijgt erehaag van spelers

Foto van Ronald Koeman | Archief EHF
Foto: Archief EHF
Rotterdam

Met een erehaag van spelers en stafleden nam Ronald Koeman vanmiddag afscheid van het publiek in De Kuip. Martin van Geel zwaaide hem veel lof toe.

"Je hebt een ongelooflijk knappe prestatie geleverd", liet de technisch directeur op het veld weten. "Wie had gedacht in de zomer van 2011 dat je met deze ploeg twee keer als tweede en een keer als derde zou eindigen? Helemaal niemand. Het was een loodzware klus, die je hebt verricht. Chapeau daarvoor."

Van Geel sloot een terugkeer van Koeman niet uit. "Je gaat bij ons op de schouders door de voordeur naar buiten. En die voordeur zal voor jou altijd blijven openstaan. Je weet het tenslotte nooit in de voetballerij. En zoals je zelf al zei: eens een Feyenoorder, altijd een Feyenoorder."
Koeman nam vervolgens van de gelegenheid gebruik om het publiek te bedanken. "Bedankt voor jullie onvoorwaardelijke steun en begrip in de afgelopen drie jaar. Dankzij jullie was elke thuiswedstrijd steeds weer een feest. We hebben in de afgelopen drie jaar maximaal gepresteerd met elkaar. Ik wil alle supporters van deze fantastische club enorm bedanken voor hun steun en hun begrip in de afgelopen jaren.

We weten allemaal: eens een Feyenoorder, altijd een Feyenoorder." Al voor de thuiswedstrijd tegen Cambuur Leeuwarden (5-1) werd Koeman massaal toegezongen door het publiek. Op spandoeken en reclameborden werd hij bedankt voor drie succesvolle jaren.

Categorie: