zaterdag, 1. februari 2014 - 11:38 Update: 03-07-2014 0:43

Ronald Koeman:keuze is puur op gevoel gemaakt

Foto van Ronald Koeman | Archief EHF
Foto: Archief EHF
Foto van Ronald Koeman | Archief EHF
Foto: Archief EHF
Rotterdam

(Elf Voetbal) Ronald Koeman verlaat Feyenoord aan het einde van het seizoen. De trainer gaat zijn aflopende contract niet verlengen.

"Ik heb het hier vanaf dag één en nog steeds erg naar mijn zin. De keuze om niet bij te tekenen, is er één die ik puur op gevoel maak. Het is mooi zo", zegt Koeman op de officiële website van de club. "Feyenoord verdient het om tijdig zekerheid te hebben over de toekomst."
"Voor de komende maanden zal dit besluit geen negatieve gevolgen hebben, zo is mijn overtuiging. Sterker nog, ik ga er met de groep juist alles aan doen om met een schitterende eindklassering drie fantastische jaren op een hele mooie manier met elkaar af te sluiten", aldus de oefenmeester.


Technisch manager Martin van Geel betreurt de beslissing van Koeman, maar is wel begripvol. "Wij waren graag nog een jaar doorgegaan met Ronald. Aan de andere kant is het prettig dat er direct duidelijkheid is. We gaan in alle rust ervoor zorgen dat er volgend seizoen weer een goede en gedreven trainer voor de ploeg staat", besluit Van Geel.