vrijdag, 17. oktober 2014 - 18:33

Samsung Galaxy Note 4 verkrijgbaar vanaf zaterdag verkrijgbaar

Samsung Galaxy Note 4 verkrijgbaar vanaf zaterdag verkrijgbaar
Foto: Samsung
Delft

De nieuwe Samsung Galaxy Note 4 wordt op zaterdag 18 oktober geïntroduceerd in Nederland. De Galaxy Note 4 is alweer de vierde generatie van de succesvolle Samsung phablet-serie.

Door de nieuwe S Pen te combineren met een optimale kijkervaring, biedt de Galaxy Note 4 de krachtigste en meest innovatieve mobiele ervaring tot nu toe. Om dit te vieren rolt Samsung door heel Nederland blauwe lopers uit. En niet voor niets, want alleen op zaterdag 18 oktober krijgen shoppers € 290 korting op een abonnement van 24 maanden, waarbij de Galaxy Note 4 gratis is.

De Note 4 straalt in alles kracht uit: het frame is van metaal en de prestaties en mogelijkheden zijn beter dan ooit. Het grote 5,7 inch Quad HD (2560x1440) Super AMOLED display, geeft je toegang tot levendige beelden met diepe contrasten. Dankzij de krachtige 2,7 GHz Quad-Core Processor doet de phablet binnen een miljoenste van een seconde precies wat jij wilt. De 16 megapixel camera beschikt over een Smart Optical Image Stabilizer, die schokken stabiliseert en automatisch de sluitertijd aanpast in donkere omgevingen. De frontcamera (3,7 megapixels) werkt net zo goed voor individuele portretten als voor het maken van een groepsselfie.

Een gratis Galaxy Note 4 bij een Red Essential abonnement (Vodafone). Bovendien krijg je maar liefst € 290 korting op dat abonnement. Je betaalt dan geen € 49,- maar slechts € 39,- per maand en een gratis S-View cover.

Categorie:
Tag(s):