maandag, 7. april 2014 - 23:07 Update: 03-07-2014 0:38

Slachtoffer geweldincident Groningen overleden

Foto van ambulance in donker | Archief MV
Foto: MV - Archief
Groningen

Een 40-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats is maandagavond om het leven gekomen bij een vechtpartij in Groningen.

 De Somalische man werd omstreeks 21.40 uur zwaargewond gevonden op de Korreweg. In kritieke toestand werd het slachtoffer naar een ziekenhuis gebracht, waar hij overleed aan zijn verwondingen. 

Over de toedracht van het geweldincident tast de politie nog in het duister. Een team Groot Schalig Optreden (TGO) met 25 rechercheurs is bezig met een onderzoek naar de steekpartij.

Getuigen
De politie is opzoek naar vier specifieke getuigen. In de buurt van het slachtoffer zou een groepje van twee mannen en twee vrouwen hebben gestaan. Na het incident zijn ze weggelopen in de richting van winkelcentrum de Beren. De politie komt graag in contact met deze vier personen. Signalementen: twee mannen met een licht getinte huidskleur van 20-25 jaar oud. De kleinste (ongeveer 1.75 m) was gespierd, droeg een donkere jas en een donker shirt met capuchon en had een vol gezicht. De grootste (ongeveer 1.80-1.85) had een normaal postuur, droeg een grijs vest met capuchon en had een wild kapsel. De beide vrouwen worden ook tussen de 20 en 25 jaar geschat en waren ongeveer 1.75 m lang. De ene vrouw had haar donkere haar in een paardenstaart gebonden. De andere vrouw met blond haar droeg opvallend rode lipstick. Voldoet u zelf aan deze omschrijving of weet u wie hier bedoeld worden? Neemt u dan contact op met de politie.