zaterdag, 17. mei 2014 - 8:30 Update: 03-07-2014 0:36

Taxichauffeur aangehouden na dood verkeers-slachtoffer

Sint-Michielsgestel

Een 56-jarige Bossche taxichauffeur is zaterdagmorgen aangehouden voor zijn betrokkenheid bij een mogelijke aanrijding met letsel nadat hij zich gemeld had bij de politie.

Op zaterdagmorgen 17 mei 2014 kwam er om 3.30 uur bij de meldkamer een melding dat een man zwaargewond op de Bosschebaan lag in Sint Michielsgestel. Politie en ambulance spoedden zich naar de man. Hij, een 27 jarige inwoner van Den Dungen, werd daar inderdaad aangetroffen en vervoerd naar een ziekenhuis. De politie startte een onderzoek waarbij de sporen wezen op een mogelijke aanrijding. Getuigen hadden daar ook een taxi gezien. Op datzelfde moment meldde in 's-Hertogenbosch een taxichauffeur zich bij de politie met de melding dat hij kort daarvoor problemen had gehad met een klant op weg naar Den Dungen. De twee meldingen werden gecombineerd en de taxi chauffeur is aangehouden. De recherche onderzoekt de zaak.

Burgemeester Jan Pommer van Sint-Michielsgestel meldde zaterdagavond op Twitter dat het slachtoffer aan zijn verwondingen is overleden.

Provincie:
Tag(s):