vrijdag, 26. december 2014 - 11:05 Update: 26-12-2014 11:07

Tip leidt tot hennepkwekerij in woning Ede

Tip leidt tot hennepkwekerij in woning Ede
Foto: Archief FBF.nl
Ede

De politie heeft woensdagmiddag in een woning aan de Sterkenburg in Ede een hennepkwekerij aangetroffen en ontmanteld. Dit heeft de politie bekendgemaakt. Op verdenking van betrokkenheid bij het houden van de kwekerij werden drie personen aangehouden.

Naar aanleiding van een tip trof de politie in de betreffende woning een in werking zijnde hennepkwekerij aan van ruim 150 planten. De kwekerij werd ontmanteld en ontruimd. Twee mannen (37 en 51 jaar) en een 20-jarige vrouw uit Ede werden aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het houden van de kwekerij. Nader onderzoek zal uitwijzen in hoeverre zij hiervoor aansprakelijk kunnen worden gesteld. De 37-jarige Edenaar had pillen bij zich, vermoedelijk XTC. De drugs zijn inbeslaggenomen. Processen-verbaal worden opgemaakt.

´Op verdenking van betrokkenheid bij het houden van de kwekerij werden drie personen aangehouden´, aldus de politie.

Tip

Naar aanleiding van een tip trof de politie in de betreffende woning een in werking zijnde hennepkwekerij aan van ruim 150 planten. De kwekerij werd ontmanteld en ontruimd. Twee mannen van 37 en 51 jaar en een 20-jarige vrouw uit Ede werden aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het houden van de kwekerij.

Nader onderzoek zal uitwijzen in hoeverre zij hiervoor aansprakelijk kunnen worden gesteld. De 37-jarige Edenaar had pillen bij zich, vermoedelijk XTC. De drugs zijn inbeslaggenomen. Processen-verbaal worden opgemaakt. 

Provincie:
Blik op 112: