maandag, 16. juni 2014 - 16:22 Update: 03-07-2014 0:34

Touw over fietspad gespannen, vrouw op fiets valt

Foto van vrouw op fiets in donker | Archief EHF
Foto: Archief EHF

Een over het fietspad gespannen touw heeft een 20-jarige vrouw uit Lievelde in de nacht van zaterdag op zondag lelijk doen vallen met haar fiets. Dit meldt de politie maandag.

'Naast enorm te zijn geschrokken, hield ze er diverse pijnlijke plekken aan over', aldus de politie.

De politie zoekt getuigen die het touw wellicht eerder die nacht ook hebben gezien, of misschien iemand hebben gezien die met iets bezig leek bij het fietspad.

De 20-jarige fietste rond 03.20 uur op de Lievelderweg richting Lievelde. Het touw was gespannen over het fietspad een klein stukje voorbij horecabedrijf 'Erve Kots'. Zij kwam met haar fiets ten val en heeft daarna meteen naar huis gebeld en ook de politie gealarmeerd.

Getuigen gezocht
Diverse jongeren zijn na de val van de 20-jarige langs komen fietsen, en waarschijnlijk ook daarvoor. De politie komt graag in contact met een ieder die iets gezien heeft van de valpartij, het touw wellicht eerder in de nacht al gezien heeft of iemand bezig heeft gezien bij het fietspad.

Witte auto
De fietsster heeft na haar val gezien dat er verderop op een inrit een wit, sportief autootje met bolle koplampen geparkeerd stond. De bestuurder, een lange man, reed kort na haar val weg. Mogelijk heeft de bestuurder iets gezien en daarom komt de politie ook graag met hem in contact.

Getuigen of mensen met tips kunnen de politie bellen via 0900-8844.

Provincie:
Tag(s):