zondag, 23. maart 2014 - 12:47 Update: 03-07-2014 0:39

Twee vrouwen ontsnappen aan poging ontvoering Eindhoven

Foto van portier politieauto | Archief FBF.nl
Foto: Archief FBF.nl
Twee vrouwen ontsnappen aan poging ontvoering Eindhoven
Foto: Archief FBF.nl
Eindhoven

Twee vrouwen meldden zich zondagmorgen kort na elkaar bij de politie en vertelden dat ze zouden zijn belaagd door een voor hen onbekende man.

Hij probeerde hen in zijn auto te trekken. De politie zoekt getuigen.

De eerste melding was rond 4.15 uur. Hier zou de man op de Limburglaan een 20-jarige Eindhovense hebben beetgepakt. Vervolgens probeerde hij haar in zijn auto te sleuren. Zij verweerde zich en de man gaf het op en reed weg.

Kort hierna, rond 4.35 uur, werd een 33-jarige vrouw uit Eindhoven in de Narcisstraat door een man van achteren beetgepakt. De man probeerde haar in zijn auto te trekken. Door hard te schreeuwen liet hij haar op een gegeven moment los, stapte in zijn auto en reed weg. De vrouw had even daarvoor de man zien rijden in de Heistraat.

De man sprak geen Nederlands, de geschatte leeftijd van de man is ongeveer 45 jaar volgens de slachtoffers. Hij reed in een grijze personenauto, vermoedelijk een Volkswagen Polo of Golf.

Recherche

De politie sluit niet uit dat het om dezelfde man gaat. De politie roept getuigen op die iets hebben gezien of gehoord contact op te nemen met de recherche., telefoon: 0900 - 8844. Anoniem kan ook: 0800 - 7000.