zaterdag, 31. mei 2014 - 15:02 Update: 03-07-2014 0:35

Uitbater café geramd door auto en beroofd van dagopbrengst

Foto van lege barkrukken in café | Archief EHF
Foto: Archief EHF
Breda

De uitbater van een café aan de Haven is op de Graaf Hendrik III laan beroofd van de dagopbrengst van het café.

De man sloot rond 03.00 uur zijn café en liep vanaf de Haven naar zijn auto op het Kasteelplein. Hij reed vanaf daar de Hoge Brug over, linksaf richting Markendaalseweg en verder naar de Graaf Hendrik III laan. Ter hoogte van het viaduct van de Graaf Engelbertlaan (ook bekend als de Zuidelijke Rondweg) werd hij geramd door een auto. Het slachtoffer stopte zijn auto en werd door twee overvallers onder bedreiging van een wapen beroofd van de dagopbrengst van zijn café van enkele duizenden Euro's.

Signalement van de overvallers

Beide overvallers reden in een donkere auto, mogelijk een ouder model Volkswagen Polo of Golf.

De bestuurder is ongeveer 1.70 m, droeg een donker viltachtig jack, heeft een bol gezicht en kort donker haar en is licht getint.

De bijrijder is iets langer: 1.70-1.75 m, hij droeg ook een donkere viltachtige jas, is ook licht getint en heeft een bol rond gezicht en kort donker haar en is begin 30 jaar. Hij droeg een ronde bril met donker montuur.

Getuigenoproep

De politie onderzoekt de zaak en roept een taxichauffeur op om zich te melden. Deze chauffeur reed kort na de overval langs de plaats van de overval vanaf de Graaf Engelbertlaan in de richting centrum Breda.

Ook mogelijke andere getuigen kunnen zich via 0900 – 88 44 melden. Meldingen kunnen ook anoniem worden doorgegeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000).

Provincie:
Tag(s):