zondag, 26. januari 2014 - 16:08 Update: 03-07-2014 0:43

Vanuit rijdende auto geslagen fietsers gewond naar ziekenhuis

Foto van politieauto | Archief FBF.nl
Foto: Archief FBF.nl
Foto van politieauto | Archief FBF.nl
Foto: Archief FBF.nl
Helmond

De politie is een onderzoek begonnen nadat de afgelopen dagen in Mierlo-Hout twee fietsers vanuit een rijdende auto met een hard voorwerp zijn geslagen.

Vrijdagavond 24 januari rond 21.30 uur fietste een 17-jarige jongen uit Helmond over de Hoofdstraat. Hij werd ingehaald door een auto en met een voorwerp tegen zijn achterhoofd geslagen. De wagen is daarna weggereden. De jongen liep een hoofdwond op waaraan hij zich in een ziekenhuis heeft laten behandelen. Zaterdagmiddag 25 januari rond 16.15 uur gebeurde een soortgelijk iets op de Houtsestraat. Een 15-jarige jongen uit Mierlo die daar fietste werd ook vanuit een rijdende auto tegen zijn achterhoofd geslagen. Ook hij heeft zich in een ziekenhuis aan zijn verwondingen laten behandelen.

Iets gezien?

De politie onderzoekt de zaken en roept getuigen op zich te melden. Bij de twee incidenten zou een blauwe auto zijn betrokken, met drie of vier personen erin. Mensen die vrijdagavond of zaterdagmiddag iets hebben gezien dat met deze zaken te maken kan hebben, worden verzocht te bellen met de politie in Helmond via 0900-8844. Anoniem iets melden kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):