woensdag, 20. augustus 2014 - 20:02

Verdachte die zich onttrok aan zijn aanhouding meldt zich

Verdachte die zich onttrok aan zijn aanhouding meldt zich
Foto: fbf
Almere

De verdachte, die zich op dinsdagavond 5 augustus onttrok aan zijn aanhouding voor belediging, heeft zich woensdagmiddag 20 augustus gemeld op het bureau. Daar is de man, een 20-jarige Almeerder, aangehouden.

Op dinsdag 5 augustus, rond 19.30 uur, wilden agenten de verdachte aanhouden voor belediging op de Francois Valentijnstraat. De verdachte verzette zich tegen zijn aanhouding en werd daarbij geholpen door een aantal familieleden en omstanders die zich met de aanhouding gingen bemoeien. Deze groep personen belaagden vervolgens de agent waarna er een worsteling ontstond. Hierop loste een andere agent een waarschuwingsschot. Uiteindelijk wist de verdachte die was aangehouden voor belediging zich te ontrekken aan zijn aanhouding.

Eerder werden er al twee mannen uit de groep , een 21-jarige man en een 42-jarige man, aangehouden. De twee aangehouden verdachten zijn heengezonden met een dagvaardiging. Een derde verdachte, een 14-jarige Almeerder, werd woensdag 6 augustus aangehouden. Deze jongen werd verhoord en heeft een boete opgelegd gekregen.

Provincie:
Tag(s):