zondag, 4. mei 2014 - 13:10 Update: 03-07-2014 0:37

Vier verdachten opgepakt na steekpartij Vlijmen

Vlijmen

Bij een vermoedelijke ruzie is zaterdagavond rond 19.00 uur een 18-jarige jongeman uit Vlijmen neergestoken. Dit meldt de politie zondag.

Het incident had plaats op de Vlaemsche Hoeve in Vlijmen. De politie hield vier Nijmegenaren van 17, 19, 20 en 20 jaar oud aan voor hun mogelijke betrokkenheid.

Ziekenhuis
Agenten reageerden op de melding van een ruzie in de genoemde straat, waarbij gezegd werd dat er iemand was neergestoken. Zij troffen het slachtoffer gewond aan, die korte tijd later voor behandeling door een ambulance naar het ziekenhuis werd vervoerd waar hij werd opgenomen.

Vier aanhoudingen
De politie startte direct een onderzoek naar de mogelijke daders en hield al snel twee mannen op basis van hun signalementen aan in de omgeving. Uit verder onderzoek bleek de vermoedelijke identiteit en verblijfplaats van nog twee mogelijke betrokkenen.

Zij werden vervolgens op een adres in Vlijmen opgepakt. Het viertal zit vast voor nader onderzoek naar het geweldsincident. Wat de aanleiding van het conflict is en wat er precies is gebeurd is nog onderwerp van onderzoek door de recherche.