donderdag, 23. oktober 2014 - 17:05

Vion publiceert kwaliteitsrapporten

Vion publiceert kwaliteitsrapporten
Foto: Archief FBF.nl
Boxtel

Vleesverwerker Vion publiceert vanaf vandaag over de kwaliteit van haar werkzaamheden op het gebied van voedselveiligheid, productintegriteit en dierenwelzijn.

De publicatie van de kwaliteitsrapportage op de website geeft volgens het bedrijf een duidelijk beeld over de hoeveelheid en kwaliteit van het door Vion verwerkte vlees over de afgelopen maanden, de resultaten van de overheidskeuringen en reguliere audits en de omstandigheden waarin de verwerking van vlees plaatsvindt.

'Consumenten moeten kunnen vertrouwen op de veiligheid van vlees. Wij realiseren ons hoe belangrijk onze rol daarin is. Daarom zet Vion vanaf vandaag bij wijze van spreken de deuren van de slachterijen open, zodat iedereen met eigen ogen kan zien hoe zorgvuldig wij werken en dat we niets te verbergen hebben', zegt Michiel Herkemij, CEO van Vion Food. 'Ik kan niet garanderen dat in het productieproces geen incidenten plaatsvinden. Maar ik kan wel verzekeren dat we die altijd zelf bekend zullen maken met daaraan gekoppeld de maatregelen die we genomen hebben om herhaling te voorkomen.' 

Tag(s):