donderdag, 18. december 2014 - 23:10 Update: 18-12-2014 23:14

Vitesse slacht Ajax in de ArenA

Amsterdam

(Elf Voetbal - BlikOpNieuws ) Vitesse bekert verder. Op bezoek bij Ajax wist het met liefst 0-4 te winnen. De Amsterdammers hadden weinig in te brengen en wisten slechts één schot op doel te produceren.

Na 22 minuten konden we het openingsdoelpunt noteren. Na een gigantische defensieve blunder van Jöel Veltman, die een erg ongelukkige wedstrijd speelde, schoot Bertrand Traoré de bezoekers op een 0-1 voorsprong. Vlak voor rust zorgde Zakaria Labyad voor het tweede Arnhemse doelpunt. Met een prachtig schot van afstand passeerde hij doelman Diederik Boer.

In de tweede helft ging het geklungel van Ajax verder. Wederom was het Traoré die profiteerde van een blunder van Veltman. Valeri Kazaishvili zorgde in de 61ste minuut voor de eindstand: 0-4.