vrijdag, 17. januari 2014 - 21:49 Update: 03-07-2014 0:44

Vrienden van Amstel Live! na snelle uitverkoop 2 extra concerten

Foto van Vrienden voor Amstel Live! | Archief EHF
Foto: Archief EHF
Rotterdam

De Vrienden van Amstel LIVE! heeft binnen een paar uur na de openingsavond van de 16de editie al bijna 40.000 tickets voor de reeks in 2015 verkocht.

Donderdag startte de verkoop van de 17de editie van Vrienden van Amstel LIVE!, die plaatsvindt in januari 2015 in Ahoy. Vanwege de enorme vraag naar kaarten heeft de organisatie besloten om nu al twee extra avonden in de verkoop te doen, namelijk op zaterdag 24 en zondag 25 januari 2015. Daarmee komt het aantal aangekondigde shows op zes, de vier eerder bekend gemaakte shows in 2015 vinden plaats op 28, 29, 30 en 31 januari. 

Gisteravond vond in Ahoy Rotterdam de 100ste show van De Vrienden van Amstel LIVE! plaats. Grote verrassing was het onaangekondigde optreden van Marco Borsato die een jaar eerder z’n debuut maakte in de grootste Amstel kroeg van Nederland. Ook de Haagse rockband KANE bleek de eerder aangekondigde sabbatical uitgesteld te hebben om nog eenmaal deel te nemen aan de vriendenreeks. 

Ook Waylon verscheen onverwacht op het podium samen met danser Timor Steffens. Zij brachten een eerbetoon aan Michael Jackson tijdens het vaste onderdeel ‘De Vrienden van Amstel Zingen Hun Helden’. Het is voor het eerst dat de danser, die met Michael Jackson repeteerde ten tijden van z’n overlijden, weer meewerkt aan een project rond de pop-legende. 

De zestiende editie brengt dit jaar tijdens 8 avonden meer dan 100.000 mensen op de been en is voor het vijfde jaar op rij volledig uitverkocht. De Vrienden van Amstel LIVE! ontvangt dit jaar een record aantal artiesten. Naast de eerder aangekondigde Guus Meeuwis, Racoon, Golden Earring, Nielson, Miss Montreal, Nick & Simon, Gers Pardoel, Handsome Poets, Xander de Buisonjé en The Opposites waren er ook nog verrassingsoptredens van Trijntje Oosterhuis, Paul de Munnik, Mr. Probz, Glennis Grace en Frank Boeijen. 

Op de website www.vriendenvanamstel.nl is meer informatie te vinden over De Vrienden van Amstel LIVE! Daar zijn ook kaarten verkrijgbaar voor de concerten op 24, 25, 28, 29, 30, 31 januari 2015. Ook de kaartverkoop voor ‘De Vrienden van Amstel Zingen Hun Helden’ in Groningen (31 mei 2014) en Alkmaar (7 juni 2014) is direct bij aanvang van de shows in Ahoy gestart.

 

 

 
Categorie: