dinsdag, 14. oktober 2014 - 20:42 Update: 14-10-2014 20:46

Vrouw (38) Ottersum stierf natuurlijke dood

Vrouw (38) Ottersum stierf natuurlijke dood
Foto: Archief EHF
Ottersum

De vrouw (38) die afgelopen zondag dood in haar woning aan de Ravensberg in het Limburgse Ottersum werd aangetroffen stierf een natuurlijke dood. 'Dit blijkt dinsdag uit een sectie die experts van de NFI hebben uitgevoerd op het lichaam van de overledene', meldt de politie dinsdagavond.

Onderzoek 

Zondagmiddag rond 17.45 uur werd het levenloze lichaam van de 38-jarige bewoonster in een woning aan de Ravensberg door ambulancepersoneel aangetroffen. Omdat er vraagtekens omtrent het tijdstip van overlijden en de doodsoorzaak waren startte de politie een uitgebreid onderzoek naar de omstandigheden die hadden geleid tot het overlijden van het slachtoffer.

Schouw 

In het uitvoerige politieonderzoek werd naast de sectie op het lichaam, ook de woning door de Forensische Opsporing onderzocht en hebben politiemedewerkers maandag buurtonderzoek uitgevoerd. Daarnaast zijn de betrokken medebewoners gehoord door rechercheurs. Dit brede onderzoek in combinatie met de uitslag van de sectie heeft uitgewezen dat van een strafbaar feit geen sprake is.

De woning zal dinsdagavond door de politie worden vrijgegeven voor de familie. Het politieonderzoek naar de omstandigheden omtrent het overlijden van een vrouw is dinsdagmiddag afgerond.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):