donderdag, 23. januari 2014 - 22:23 Update: 03-07-2014 0:43

Vrouw dood gevonden in woning Hengelo

Foto van politieauto's met afzetlint | JPF - Archief
Foto: JPF - Archief
Hengelo

Nadat politieagenten waren gealarmeerd over een onwelwording troffen zij een overleden vrouw in een woning aan de Poolsterstraat in Hengelo (o) aan. De aanwezige man werd aangehouden in verband met mogelijke betrokkenheid bij het overlijden van de vrouw. De politie is een onderzoek naar de doodsoorzaak gestart.

Aan het eind van donderdagmiddag, 23 januari 2014, kregen politieagenten een melding over een onwelwording in een woning aan de Poolsterstraat in Hengelo. In de woning troffen de agenten een overleden vrouw aan. Tevens bevond zich in de woning een 28-jarige man uit Hengelo. Hij werd aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij het overlijden van deze vrouw. De politie gaat er momenteel vanuit dat er sprake is van een misdrijf.

Aanhouding
De omgeving van de Poolsterstraat is afgezet en zowel een forensisch als een buurtonderzoek is in volle gang. De politie heeft de identiteit van de vrouw op dit moment nog niet officieel kunnen vaststellen. De aangehouden man is in verzekering gesteld en opgesloten in het Politie Arrestanten Centrum in Borne.

Provincie:
Tag(s):