zaterdag, 13. december 2014 - 11:21 Update: 14-12-2014 10:56

Vrouw en twee mannen vast na vondst dode vrouw Sint Michielsgestel

Drie mensen aangehouden na dood vrouw
Foto: Persbureau Sander van Gils
Sint Michielsgestel

De politie is sinds vrijdagmiddag bezig met een onderzoek naar de dood van een vrouw, die onder verdachte omstandigheden werd aangetroffen in een woning aan de Grote Cour in Sint Michielsgestel.

In het onderzoek werden drie inwoners uit St. Michielsgestel aangehouden.

Hulpverleners troffen de vrouw, van wie de identiteit nog niet is vastgesteld, aan in de woning na een melding van een mogelijke reanimatie. De vrouw bleek echter al te zijn overleden. Gelet op de omstandigheden waaronder haar dode lichaam werd gevonden, rees het vermoeden dat zij mogelijk geen natuurlijk dood was gestorven. Naar aanleiding van de bevindingen van de schouwarts en de politie werd onder leiding van de officier van justitie een strafrechtelijk onderzoek gestart.

Aanhoudingen

Op basis van de eerste bevindingen werden aan het begin van de vrijdagavond in een andere woning in St. Michielsgestel een vrouw (26) en twee mannen (22 en 26) aangehouden en overgebracht naar het bureau. Zij zijn ingesloten voor nader verhoor. De politie onderzoekt hun mogelijke betrokkenheid bij de dood van de vrouw.

Onderzoek

Vrijdag startte de dienst Forensische en Technische Opsporing al met een onderzoek in de betreffende woning. Dit onderzoek wordt zaterdagochtend hervat en zal naar verwachting geruime tijd in beslag nemen. De woning werd voor de nacht afgesloten en gedurende die periode door de politie bewaakt. Het lichaam van de vrouw wordt in de loop van het weekend onderzocht. Ook een buurtonderzoek zal deel uit maken van het onderzoek.

Provincie:
Tag(s):