woensdag, 1. januari 2014 - 10:37 Update: 03-07-2014 0:45

Vrouw ernstig gewond na val balkon vier hoog

Vrouw ernstig gewond na val balkon vier hoog
Foto: Archief FBF.nl
Vlaardingen

Een 23-jarige Poolse vrouw is op nieuwjaarsnacht in Vlaardingen levenloos op een grasveld aangetroffen. Ze bleek van vier hoog van een balkon te zijn gevallen.

Politiemensen kregen een melding over een slachttoffer dat onwel zou zijn in de Speenkruidstraat in Vlaardingen. Daar aangekomen troffen zij een vrouw aan op een grasveld achter de woningen. Zij bleek niet aanspreekbaar en had geen ademhaling.

Politiemensen startten direct de reanimatie, die later werd voortgezet met personeel van de GGD. Het slachtoffer werd gestabiliseerd en overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Na onderzoek bleek dat de vrouw van een balkon van de vierde verdieping was gevallen. In de betreffende woning waren negen personen aanwezig die behoorlijk onder invloed waren van alcohol.

Omdat niet direct kon worden vastgesteld wat er zich in de woning heeft afgepeeld, zijn twee van de negen aanwezigen meegenomen als getuigen. De omstandigheden waaronder de vrouw is gevallen zal nader worden onderzocht door de afdeling Opsporing. De Forensische Opsporing stelde sporen veilig in en buiten de woning.

Provincie: