maandag, 31. maart 2014 - 11:34 Update: 03-07-2014 0:39

Vrouw aan verwondingen overleden na huiselijk geweld, zoontje (10) gewond

foto van huiselijk geweld | fbf archief
Foto: fbf archief
Oosterhout

Een 42-jarige vrouw uit Oosterhout is maandagochtend in een ziekenhuis in Tilburg overleden aan de gevolgen van huiselijk geweld. Dit meldt de politie maandag.

10-jarige zoontje lichtgewond
De politie arresteerde in de woning aan de Rubenshof, de 41-jarige partner als verdachte. Hij werd voor behandeling naar een ziekenhuis in Breda gebracht. Hun tienjarig zoontje, die lichte verwondingen opliep, werd ter plaatse behandeld en daarna opgevangen door de buren en familie.
 
De politie kreeg maandagmorgen 31 maart 2014 rond 08.00 uur een melding van huiselijk geweld in een woning aan de Rubenshof. De hulpdiensten troffen in de woning een zwaar gewonde vrouw aan. Zij werd met een ambulance naar het St. Elisabethziekenhuis in Tilburg gebracht, alwaar zij is overleden. 

Politie-onderzoek
De technische recherche stelt een sporenonderzoek in. Burgemeester Huisman stelde zich ter plaatse op de hoogte van het tragische voorval.
 
Burgemeester Huisman
De burgemeester sprak met de 10-jarige zoon en heeft een bezoek aan de school gebracht. "Dit is een zwarte dag. Het is een menselijk drama, heel tragisch. Ik leef erg mee en ik wens de familie, vrienden en buurtgenoten heel veel sterkte toe. Ik wil mensen vragen om de familie alle rust te geven om dit nieuws te verwerken", aldus burgemeester Huisman.