donderdag, 3. juli 2014 - 16:15

Vuurwapens en drugs gevonden bij inval in chalet

inval, wapen, drugs
Foto: fbf
Heeswijk Dinther

Drie mannen zijn donderdagmorgen 3 juli 2014 aangehouden in een chalet aan de Meerstraat omdat ze twee vuurwapens en enkele honderden grammen verschillende soorten drugs voor handen hadden.

 

Er was bij de politie informatie binnen gekomen dat in een chalet op het terrein aan de Meerstraat één of meer vuurwapens zouden liggen. De politie startte een onderzoek en donderdagmorgen om 8.30 uur is een onderzoeksteam de chalet binnen gevallen.

Daar troffen ze drie mannen aan, 19 jaar uit Schijndel, 24 jaar uit Vught en 21 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats. Nadat de chalet en directe omgeving doorzocht was kon het team de balans op maken. In totaal zijn er twee vuurwapens en enkele honderden grammen poeders en pillen gevonden. De poeders en pillen moeten nog getest worden maar er bestaat een ernstig vermoeden dat het hier op drugs gaat. De drie mannen zijn aangehouden en aan het bureau in verzekering gesteld. De 21 jarige man werd nog gezocht voor een bedreiging gepleegd op 1 juli jl. Hij zal daar ook mee geconfronteerd worden. De recherche gaat verder met het onderzoek.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):