donderdag, 24. april 2014 - 12:41 Update: 03-07-2014 0:37

Zeven gewonden bij ernstige aanrijding

foto van ongeval | fbf archief
Foto: fbf archief
Culemborg

Donderdagochtend omstreeks 08.00 uur zijn zeven mensen gewond geraakt bij een aanrijding tussen drie personenauto’s. Het ongeval vond plaats op de Rijksstraatweg ter hoogte van de Zeedijk in Culemborg. Van de zeven gewonden waren er vijf kinderen.

Er werden twee traumaheli's en zes ambulances ingezet. De hulpdiensten zijn enkele uren bezig geweest met de afhandeling van het ongeval. De weg is enige tijd afgesloten geweest.

Botsing
Een 35-jarige vrouw uit Tiel reed met haar auto over de Rijksstraatweg in Culemborg komende uit de richting Tiel. Zij wilde linksaf de Zeedijk in rijden en remde daarvoor af. In de bocht kwam zij in botsing met een auto die over de Zeedijk reed in de richting van Beusichem. Zij raakte daarbij gewond. In de andere auto zaten de vijf kinderen waarvan er twee ernstig gewond raakten. Een derde auto die achter de 35-jarige vrouw reed botste op haar voorgangster. De personalia van de andere partijen waren bij het maken van het bericht nog niet bekend. Diverse omstanders verleenden eerste hulp. Verkeersongevallenanalyse doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Provincie:
Tag(s):