zondag, 27. april 2014 - 13:06 Update: 03-07-2014 0:37

Zoekactie naar de meer dan twee weken vermiste Hanno van Mil

foto van zoekactie
Eindhoven

Op zondag 27 april (vandaag) zoeken 5 teams van vrienden en bekenden op vijf verschillende plekken in Nederland verder naar Hanno van Mil (47), die sinds 12 april vermist wordt. Elk spoor ontbreekt; de familie is radeloos.

Zaterdagavond formeerde zich spontaan een vijfde team: in Eindhoven.
Gouden tip?
In Maastricht, Utrecht, Eindhoven, Tilburg en op Schiphol delen vrienden en bekenden van Hanno op zondagmiddag 27 april flyers uit. Ze hopen daarmee te bereiken dat zoveel mogelijk mensen in Nederland uitkijken naar Hanno. Hanno heeft blond haar, een fors postuur, is 1.97 lang en draagt een bril. Bij vertrek droeg Hanno een zwarte pantalon, rode blouse en een zwart colbert. De 5 plaatsen zijn gekozen om het bereik zo groot mogelijk te maken: er komen veel mensen die weer verder reizen én er wonen veel vrienden en bekenden van Hanno in de buurt.
Auto Van Mil aangetroffen
Van Mil vertrok op 12 april vanuit Amersfoort naar een beleidsdag van zijn werk. Daar is hij nooit aangekomen. Een dag later is zijn auto gevonden op een parkeerplaats vlak bij de piramide van Austerlitz. Verder ontbreekt elk spoor. Politieonderzoek en zoekacties van een groep van 250 vrijwilligers hebben tot nu toe niets opgeleverd. Hanno van Mil heeft een vrouw en drie kinderen.

Provincie: