woensdag, 17. december 2014 - 9:55 Update: 17-12-2014 11:49

Zussen vermoorde Amstelveense Luana Xavier moeten onderduiken

Zussen vermoorde Amstelveense Luana Xavier moeten onderduiken
Foto: Achief MV
Amstelveen

De politie heeft de twee zussen van de onlangs in Amstelveen vermoorde Luana Luz Xavier op een geheim adres ondergebracht.

Dit schrijft de Telegraaf woensdag. Of er bedreigingen tegen de vrouwen zijn binnengekomen wil de politie niet zeggen.

De advocaat van de zussen Wabia en Luciara Xavier Mark Teurlings zegt al enkele dagen te proberen met de vrouwen in contact te komen. Tegen de krant zegt hij: 'Na vorige week donderdag is dat niet meer gelukt. Ik heb begrepen dat de politie ze elders heeft ondergebracht en dat zal ongetwijfeld met hun veiligheid te maken hebben. Ik begrijp dat volledig, maar het is wel merkwaardig want ik wil natuurlijk zeker weten of mijn cliënten het daarmee eens zijn.'

Verder heeft Teurlings ook geen idee of de doodgeschoten Luana Luz Xavier als is begraven. Ook is nog onduidelijk wat het motief voor de moord op Luana Xavier was. Daar doet de politie nog onderzoek naar. Xavier zou enige tijd een relatie hebben gehad met Najib 'Ziggy' H., een vermeend kopstuk van de groep-Marha.

De 34-jarige Luana Luz Xavier werd vorige week maandag doodgeschoten in Amstelveen, voor de ogen van haar tienerdochter en jonge zoontje. De daders staken hun vluchtauto een paar straten verderop in brand. 

Provincie:
Tag(s):