zondag, 4. januari 2015 - 22:00 Update: 05-01-2015 9:40

1808 liefdesbrieven voor boer Tom in BzV

1808 liefdesbrieven voor boer Tom in Boer zoekt Vrouw
Foto: KRO/Hans-Peter van Velthoven
1808 liefdesbrieven voor boer Tom in Boer zoekt Vrouw
Foto: KRO/Hans-Peter van Velthoven
Hilversum

Op zondag 7 september jl. was te zien hoe Yvon Jaspers de boeren Geert, Gert-Jan, Tom, Willem, Leo, Jan, Bertie, Janko, Mario en Theo voorstelt aan Nederland.

Zij hopen via het KRO-programma Boer zoekt Vrouw de ware liefde te vinden. In totaal schrijven 2.388 vrouwen een brief naar een van de boeren: een record in het tienjarig bestaan van Boer zoekt Vrouw. Zondag 4 januari 2015 (20.20 uur NPO 1) brengt Yvon de post langs bij de boeren. Welke boeren zien we terug in de serie? Welke tien vrouwen nodigen zij uit voor de speeddate?

De één krijgt een bescheiden stapeltje post, de ander tassen vol. Veel briefschrijfsters hebben flink geknutseld. De vijf boeren met de meeste brieven worden de komende periode wekelijks gevolgd in hun zoektocht naar de ware liefde. Door wie maakt hun hart een sprongetje? Wie zorgt voor een blosje op de wangen?

Presentatrice Yvon Jaspers: “Na tien jaar Boer zoekt Vrouw staan we aan het begin van weer een nieuw seizoen. Het is een seizoen van extremen. De verschillen tussen de boeren lijken groter dan ooit. Al vanaf het najaar dompel ik mij onder in prachtige liefdesverhalen. Weer totaal anders dan eerdere jaren. Ontroerend, verrassend en ook herkenbaar voor iedereen. Ik raad iedereen aan te kijken!”

Categorie:
Provincie: