zaterdag, 23. mei 2015 - 20:53 Update: 23-05-2015 21:09

De nieuwe Boxster & 911 Black Edition modellen van Porsche

De nieuwe Boxster & 911 Black Edition modellen van Porsche
Foto: Porsche
De nieuwe Boxster & 911 Black Edition modellen van Porsche
Foto: Porsche
De nieuwe Boxster & 911 Black Edition modellen van Porsche
Foto: Porsche
Eindhoven

Met de Black Edition modellen presenteert Porsche een speciale uitvoering van de 911 Carrera en Boxster. De combinatie van een zwart koetswerk en een zwart interieur benadrukt het tijdloze, klassieke en elegante karakter van de sportwagens.

Tot de standaarduitrusting van de 911 Carrera en Boxster Black Edition behoren onder meer Porsche Communication Management (PCM) inclusief navigatie, automatisch dimmende buitenspiegels, een regensensor, cruise control en het Sport Design stuurwiel.

De 911 Carrera Black Edition is gebaseerd op de basisuitvoering met de 257 kW/350 pk sterke 3.4-liter zescilinder boxermotor. Hij is er als coupé en cabriolet met naar wens achterwiel- of vierwielaandrijving. De 911 Black Edition is voorzien van 20 inch 911 Turbo-velgen en LED-koplampen met het Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS+). 

Het zwarte interieur ziet er geraffineerd uit. De bestuurder en passagier zitten op verwarmbare sportstoelen, terwijl het standaard Bose® Surround Sound System zich onderscheidt door een uitstekende geluidskwaliteit. Optimaal bedieningsgemak in de 911 Black Edition wordt gewaarborgd door een telefoonmodule en ParkAssistent vóór en achter inclusief een achteruitrijcamera.

De Boxster Black Edition is zeker niet minder attractief. De roadster met middenmotor wordt aangedreven door de 2.7-liter zescilinder boxermotor met 195 kW/265 pk. Het concept van de Black Edition komt hier ook terug in de softtop en de rolbeugel, die beide eveneens in zwart zijn uitgevoerd. Het windscherm helpt ongewenste turbulentie in het interieur voorkomen wanneer de softtop open is. 

De 20 inch Carrera Classic-velgen en de bi-xenon koplampen met het Porsche Dynamic Light System (PDLS) zijn opvallende kenmerken. De bestuurder en passagier genieten van persoonlijk comfort dankzij de twee-zone airconditioning en verwarmbare stoelen. Het audiosysteem in de Boxster Black Edition bestaat uit het Sound Package Plus.

Categorie:
Provincie: