maandag, 25. mei 2015 - 12:05 Update: 25-05-2015 12:11

Twee motorrijders zwaargewond bij ongeval Arnemuiden

Twee motorrijders zwaargewond bij ongeval Arnemuiden
Foto: MV Blik op Nieuws
Arnemuiden

Zondagmiddag zijn bij een verkeersongeval op de kruising van de Calandweg met de Muidenweg twee mensen zwaargewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 15.15 uur, vlakbij Vliegveld Midden-Zeeland Airport. Een motor met daarop een man (58) en vrouw (59), beiden uit Capelle aan den IJssel botste op een personenauto. Deze auto werd bestuurd door een man (66) uit Bruinisse.

Ziekenhuizen

De mensen uit Capelle aan den IJssel raakten zwaargewond. De vrouw is met een traumahelikopter naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht. De man is met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Een 64-jarige vrouw uit Bruinisse, die als passagier in de auto zat, is met lichtere verwondingen met een andere ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

Sporenonderzoek

Vanwege de hulpverlening en het politieonderzoek is de kruising geruime tijd voor het verkeer afgesloten geweest. De politie deed sporenonderzoek om de toedracht van het ongeval vast te kunnen stellen. De personenauto en de motor zijn door een bergingsbedrijf weggetakeld.

Contact

De politie wil graag in contact komen met mensen die hebben geholpen, maar van wie de politie nog geen gegevens heeft. Hebben de agenten uw gegevens nog niet genoteerd, neem dan telefonisch contact op: 0900-8844.

Provincie:
Blik op 112: