woensdag, 3. juni 2015 - 13:58 Update: 03-06-2015 14:05

Politie treft 2 gestolen Porsches aan bij No Surrender-lid (36)

Politie treft 2 gestolen Porsches aan bij No Surrender-lid (36)
Foto: fbf
Eindhoven

Dinsdag heeft de politie in Eindhoven een 36-jarig No Surrender-lid uit Eindhoven aangehouden nadat er gestolen auto's en instrumenten voor het maken van synthetische drugs waren aangetroffen. Dit meldt de politie woensdag.

Porsches

‘Bij de politie was eerder informatie binnengekomen dat er binnen een garage aan de Koppele in Eindhoven mogelijke illegale activiteiten plaatsvonden. In de garage stonden 2 gestolen Porsches 911, die in beslag zijn genomen. 

Instrumenten synthetische drugs

Ook zijn er instrumenten en materiaal aangetroffen, die vermoedelijk gebruikt waren voor het maken van synthetische drugs. De brandweer heeft de garage onderzocht op gevaarlijke stoffen. Experts van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmanteling (LFO) deden ter plekke onderzoek en hebben de chemicaliën afgevoerd.

Achtervolging

Toen de politie bezig was bij de garage kwam de verdachte aanrijden, maar reed vervolgens met hoge snelheid weg. Na een korte achtervolging is de verdachte aangehouden en is zijn auto in beslag genomen. 

In de woning van de man deed de politie verder onderzoek. Ook daar zijn meerdere goederen in beslag genomen, waaronder middelen die gebruikt worden bij de productie van synthetische drugs. De verdachte zit vast voor verder onderzoek.

Provincie:
Blik op 112: