woensdag, 3. juni 2015 - 21:19 Update: 04-06-2015 14:20

Aanrijding met politieauto in Vrouwenparochie

Aanrijding met politieauto in Vrouwenparochie
Foto: archief foto MV
Vrouwenparochie

Bij een verkeersongeval op de Middelweg-Oost in Vrouwenparochie raakten woensdagavond een 43-jarige vrouw uit St. Annaparochie, haar 6-jarige dochter en een 25-jarige agent gewond.

Agenten waren in een onopvallend dienstvoertuig voor een spoedmelding onderweg naar een verkeersongeval met letstel in Stiens. Zij reden met zwaailicht en sirene. Op de Middelweg-Oost raakten agenten in botsing met de 43-jarige bestuurster. Het voertuig van de vrouw sloeg over de kop en belandde in de sloot. De 43-jarige vrouw en de 25-jarige agent werden met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De 6-jarige dochter werd door het ambulancepersoneel onderzocht, zij bleek licht letsel te hebben en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De verkeersongevallenanalyse heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeval.

Een andere politieauto ontfermde zich over het eenzijdige ongeval in Stiens. Het ongeval ontstond doordat een 41-jarige bestuurster door onbekende oorzaak tegen een boom reed. Hierbij raakte de bijrijdster, een 21-jarige vrouw uit Ter Apel gewond. Zij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Provincie: