maandag, 8. juni 2015 - 9:46 Update: 08-06-2015 10:52

Kinderen vragen agenten om hulp bij dronken vader

Foto van huiselijk geweld | Archief FBF.nl
Foto: Archief FBF.nl
Tilburg

Een 40-jarige inwoner van Tilburg is zondagavond aangehouden voor huiselijk geweld. Hij zou zijn partner mishandeld hebben en in dronken toestand met luchtdrukwapens hebben geschoten terwijl er jonge kinderen in huis waren.

Op zondag om 20.25 uur werden surveillerende agenten op het Piusplein aangesproken door twee jongens onder de tien jaar. Het tweetal vroeg de agenten om hulp omdat hun vader in dronken toestand hun moeder geslagen had. Ook zou hij in hun huis met luchtbuksen aan het schieten zijn terwijl er nog twee kleine kinderen, onder de vijf jaar, in het huis zouden zijn.

Aanhouding

De agenten zijn direct naar de woning van het gezin gegaan. Daar werd de deur geopend door de moeder van de kinderen. Ze bevestigde het verhaal van haar twee kinderen. De verdachte zou boven in de woning zitten. De agenten konden hem zonder verder geweld aanhouden. Bij de man werden twee luchtdrukwapens aangetroffen. De verdachte is aangehouden en naar het bureau gebracht. De wapens zijn in beslag genomen. De verdachte is aan het bureau ingesloten. De politie zal deze zaak bij hulpverlenende instanties melden.

Provincie:
Blik op 112: