maandag, 8. juni 2015 - 10:13

Goud voor het ‘2 kleine kleutertjes’ Dvd & Puzzelboek van Jan en Monique Smit.

Jan en Monique Smit.
Hilversum

Het ‘2 kleine kleutertjes’ Dvd & Puzzelboek wat afgelopen vrijdag officieel in de winkels lag heeft de gouden status bereikt.

Er zijn meer dan 25.000 stuks van verkocht. Jan Smit mocht gisteren een gouden DVD uitreiken aan zijn zus Monique.

De dvd is niet alleen een kroon op het succes uit de ‘2 kleine kleutertjes’ serie maar ook een uniek en vernieuwend product. Nog nooit eerder kwam er een Dvd & Puzzel combinatie uit.  De dvd bestaat uit filmpjes van de ‘2 kleine kleutertjes’ liedjes zodat de kinderen (2 t/m 5 jaar) ook visueel kunnen genieten van dit unieke project. Daarnaast bevat het boekje 4 puzzels waarmee de kinderen spelenderwijs de 4 seizoenen kunnen leren kennen. De moeilijkheidsgraad wordt per seizoen opgebouwd.

Drie jaar geleden ontstond bij Jan Smit het idee om een speciaal project op te starten voor de allerkleinsten onder ons: kinderen in de leeftijd van 2 t/m 5 jaar. Het is inmiddels uitgegroeid tot een uniek project, bestaande uit buitengewoon fraaie tekenfilmpjes met liedjes, een boek, een CD en een theatervoorstelling en nu dus ook een dvd&puzzel. Het boek en de cd zijn beiden met platina bekroond. Buiten de kwaliteit van de producten, roemt men de educatieve kant ervan. Alle liedjes zijn gezongen door Monique Smit. De succesvolle ‘2 kleine kleutertjes’ serie zal ondersteund worden door de huidige theatertour die in oktober zal worden voortgezet. 

Categorie: