maandag, 8. juni 2015 - 19:14

Dode Oosterhout is 33-jarige Oosterhouter

steekpartij
Foto: Archieffoto ter illustratie FBF
Oosterhout

De man die vrijdagmorgen 5 juni 2015 werd dood gestoken betreft een 33-jarige Oosterhouter.

Er is inmiddels sectie op het stoffelijk overschot verricht. De verdachte, een 50-jarige Oosterhouter, die kort na de steekpartij werd aangehouden, is vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Hij is in bewaring gesteld.

Vrijdag 5 juni 2015 werd omstreeks 09.05 uur gemeld dat op de Nieuwe Bouwlingstraat bij een laad- en losplaats van een supermarkt een zwaar gewonde man lag die gestoken zou zijn. Het slachtoffer werd nog tevergeefs gereanimeerd door verpleegkundigen van de ambulancedienst maar overleed ter plaatse. Een getuige zag een man die mogelijk met de steekpartij te maken had in een auto wegrijden. Een rechercheur op het bureau hoorde deze melding. Hij besloot naar de auto uit te kijken en zag deze rijden op het Wilhelminakanaal Zuid. Hij heeft de bestuurder, een 50-jarige Oosterhouter, die alleen in de auto zat, omstreeks 09.50 uur als verdachte aangehouden.

Sporenonderzoek

De technische recherche heeft een sporenonderzoek ingesteld op de plaats waar het slachtoffer overleed. Ook in een woning aan de Nieuwe Bouwlingstraat werd uitgebreid naar sporen gezocht. Rechercheurs gingen de buurt in om buurtbewoners te bevragen.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):