woensdag, 10. juni 2015 - 16:13 Update: 10-06-2015 16:29

Mislukte ramkraak Eindhoven leidt tot veel schade

Eindhoven

Woensdagochtend hebben onbekenden met een gestolen personenauto omstreeks 4.00 uur een ramkraak gepleegd op een supermarkt gelegen aan de Roostenlaan in Eindhoven. Dit meldt de politie woensdag.

De auto ramde aan de voorzijde een grote ruit en hierdoor ontstond een gat. Vermoedelijk gaat het om twee daders die via het gat in de ruit de supermarkt binnendrongen. Er is geprobeerd de pinautomaat open te breken dan wel mee te nemen. Beide pogingen mislukten. Hierna vertrokken de daders met de auto in de richting van het Floraplein. Niet alleen de ruit ook de stenen muur aan de onderzijde van de supermarkt is flink beschadigd.

Van de twee daders is het volgende signalement bekend. Beiden droegen een bivakmuts en hadden handschoenen aan. Een van hen heeft een vrij fors postuur en is ongeveer 1.85m lang. Over de spijkerbroek droeg hij een zwart trainingsjack met paars in de mouwen. De tweede dader heeft een normaal postuur en droeg over zijn donkere broek - vermoedelijk een trainingsbroek - een zwarte jas.

Provincie:
Blik op 112: