zondag, 14. juni 2015 - 18:00 Update: 14-06-2015 18:07

Man met geweld van zijn auto beroofd

Man met geweld van zijn auto beroofd
Foto: Archief FBF.nl
Hillegom

Een 26-jarige Hillegommer is zaterdag 13 juni om 22.00 uur met geweld van zijn auto beroofd door twee mannen.

De bestuurder reed over de Sixlaan in de richting van de Stationsweg toen hij ter hoogte van de bosjes ineens twee mannen zag. De mannen kwamen vanaf de Stationsweg aangelopen en wenkten hem. Op het moment dat de bestuurder stopte bij de mannen werd hij bedreigd met een vuurwapen en beroofd van zijn auto. Ook zijn telefoon werd meegenomen. De auto werd kort na de melding op de Waverenstraat aangetroffen.

Meerdere politie-eenheden hebben het gebied afgezet voor een zoekactie met assistentie van politiehonden en een politiehelikopter. Er werd onder meer gezocht in het maisveld langs de Pastoorslaan. De zoekactie leidde echter niet tot aanhoudingen. De politie doet verder onderzoek en verzoekt getuigen zich te melden bij de recherche via 0900- 8844.

Signalementen:

De eerste man was tussen de 25 á 30 jaar oud en had een lichtbruine huidskleur. Hij was ongeveer 185 cm, had een normaal postuur en droeg donkere kleding (jas tot op de heup) en een donkere pet.
donkere pet

De tweede man was tussen de 25 á 30 jaar oud, had een donkere huidskleur en was ongeveer 188 cm. Hij had een slank postuur en kort zwart kroes haar.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):