maandag, 15. juni 2015 - 21:18

Politie maakt einde aan overlast vanuit woning Spijkenisse

politiebus
Foto: Archieffoto ter illustratie FBF
Spijkenisse

De politie heeft woensdag 11 juni een eind gemaakt aan de overlast vanuit een woning in de wijk De Akkers.

Twee personen zijn aangehouden op verdenking van de handel in softdrugs. Zij moeten zich op een later moment verantwoorden voor de rechter.

Na meerdere meldingen en klachten over het dealen in drugs vanuit een woning in de wijk De Akkers in Spijkenisse, hield de politie deze woning al een tijdje in de gaten. Uit het onderzoek kwam onder andere naar voren dat er veel korte bezoekjes plaatsvonden. Mede vanwege deze informatie, organiseerde de politie woensdag 11 juni een actie.

Daarbij werden twee verdachten van 21 en 22 jaar in de omgeving aangehouden nadat zij een kort bezoek aan de overlastgevende woning hadden gebracht. En bij deze verdachten werden verdovende middelen aangetroffen.

Na deze vondst, besloten agenten de woning te betreden en werden binnen een 44-jarige man en een 33-jarige vrouw aangetroffen. Zij werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. In de woning werden naast verdovende middelen, ook een flinke hoeveelheid medicijnen gevonden. Alles is in beslag genomen. 

De verdachten zijn na verhoor heengezonden en moeten zich op een later moment verantwoorden voor de rechter.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):