zondag, 21. juni 2015 - 19:35

Politie treft klein drugslab aan in schuur

Politie houdt grote operatie tegen levering grondstoffen voor drugs
Zevenaar

Een 34-jarige man uit Zevenaar is op zaterdagavond 20 juni door de politie aangehouden nadat er in de schuur van zijn woning in klein drugslab werd aangetroffen.

Een man belde zaterdagavond de politie en vertelde dat hij via marktplaats zijn eerder gestolen kettingzaag had aangetroffen bij een woning in Zevenaar. De 41-jarige bewoner van deze woning is hierop door de politie aangehouden op verdenking van diefstal cq. heling. Toen de agenten in de schuur naast de woning wilden kijken, roken zij een chemische lucht. Op dat moment kwam de 34-jarige Zevenaarder (de andere bewoner) thuis en verklaarde dat de schuur van hem is.

In de schuur werden verschillende (chemische) stoffen aangetroffen. De brandweer en afdeling Forensische Opsporing van de politie hebben onderzoek gedaan. Er bleek geen gevaar te zijn geweest voor de omgeving. Alle aangetroffen stoffen zijn in beslag genomen en worden vernietigd. De 34-jarige Zevenaarder is aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten in het politiebureau.

Provincie:
Blik op 112: