donderdag, 25. juni 2015 - 17:30

Politie zoekt getuigen zedenzaak

Politie zoekt getuigen zedenzaak
Kerkrade

Zondag 14 juni is er een ontmoeting geweest tussen een jongetje van elf en een man waarbij de jongen onzedelijke handelingen heeft moeten verrichten. De politie heeft de man aangehouden maar is op zoek naar mensen die de jongen en de man mogelijk gezien hebben.

Getuigenoproep

​Zondagmiddag tussen ongeveer 15:00 - 17:00 uur heeft het misbruik plaatsgevonden. De man en de jongen hebben toen op een van de drie bankjes gezeten die vlakbij Rolduc, aan de Rolduckerstraat staan. Deze bankjes staan, gezien vanaf de rotonde, direct aan de rechterkant, nog vóór de T-splitsing met de inrit naar de parkeerplaats voor Rolduc. Ze staan als het ware in een cirkel. Daarnaast zijn ze in het bosperceeltje geweest dat ongeveer 30 meter verderop, aan dezelfde kant, ligt.

De jongen was die dag gekleed in een een blauwe korte broek. Hij had een blauw/groene fiets (geen mountainbike) bij zich die hij tussen de bankjes had gestald. Mogelijk helpt de informatie dat die warme zondag ook Pinkpop was. Dankzij het feit dat de ouders alert reageerden toen zij de chatgesprekken zagen kon de politie de man (28) uit Kerkrade aanhouden. Hij zit nog vast.

Heeft u die warme Pinkpopzondag op die typische bankjes een man zien zitten? Heeft u het jongetje daar gezien, mogelijk hen samen? Heeft u andere informatie die mogelijk kan helpen om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van wat die middag is gebeurd? Bel dan de politie via het landelijk telefoonnummer 0900-8844. Anoniem mag ook, via Meld Misdaad Anoniem, 0800 - 7000.