zaterdag, 4. juli 2015 - 17:13 Update: 04-07-2015 17:17

Van Persie trekt naar Istanboel

Van Persie trekt naar Istanboel
Foto: Archief EHF
Old Trafford

(Elfvoetbal/BlikopNieuws) Robin vam Persie vervolgt zijn loopbaan bij Fenerbahce. Volgens de Engelse krant The Guardian hebben speler en club een akkoord bereikt over een transfer. Nu is het aan de Turkse topclub om aan te kloppen bij Manchester United.

Momenteel is de zaakwaarnemer van Van Persie in Istanboel om de laatste formaliteiten af te handelen. In Turkije ligt voor de 31-jarige Rotterdammer een contract voor vier seizoenen klaar. RVP staat op Old Trafford nog een seizoen onder contract en The Red Devils zullen dus een transfersom voor de Nederlander willen ontvangen.

Volgens The Guardian heeft Dirk Kuyt een groot aandeel in de aanstaande transfer. De routinier stond de afgelopen drie seizoenen onder conctract bij Fener. Kuyt vertrok echter naar zijn grote liefde Feyenoord, waar hij afgelopen donderdag weer verscheen op het trainingsveld.

Van Persie heeft de clubs in Istanboel voor het uitkiezen. Ook Besiktas heeft interesse, maar dat aanbod werd door de aanvaller al van tafel geveegd. In het verleden speelde Van Persie voor Excelsior, Feyenoord en Arsenal.

Categorie: