zondag, 5. juli 2015 - 14:47 Update: 05-07-2015 18:02

Opnieuw gewapende overval op woning in Amsterdam zuid-oost

Gewapende overval op woning in Amsterdam zuid-oost
Foto: archief
Amsterdam

De politie is op zoek naar getuigen van een woningoverval die op zaterdagavond plaatsvond op het Veenendaalplein. Eén van de daders heeft een opvallende tatoeage.

Omstreeks 19.15 uur overvielen drie mannen een woning aan het Veenendaalplein. Op het moment van de overval waren een man en een vrouw in de woning aanwezig. De overvallers bedreigden hen met een vuurwapen en doorzochten het huis. Zij gingen er vervolgens met buit in onbekende richting vandoor. Bij de overval raakte niemand gewond.

Burgernet

Meerdere agenten kamden de omgeving uit op zoek naar de daders. Een centralist  van de politiemeldkamer startte ook een Burgernetactie. De overvallers zijn niet meer gevonden.

Signalement met opvallende tatoeage

De drie overvallers hebben een donkergetinte huidskleur en zijn tussen de 30 en 35 jaar oud. Eén van hen heeft een baardje, puistjes op zijn wangen en kort gevlochten omhoog staand haar. Hij droeg ten tijde van de overval een blauw T-shirt en een donkere spijkerbroek. De tweede heeft een kaalgeschoren hoofd en droeg een wit T-shirt met een zwarte tekst. De derde heeft een opvallende tatoeage in zijn nek, beginnend achter zijn oor en doorlopend richting zijn schouder. Hij droeg die avond een beige trainingspak van het merk Gucci.

 

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):