maandag, 6. juli 2015 - 9:48 Update: 06-07-2015 13:45

Vilhena enorm geschrokken na aanval Feyenoord-fans

Vilhena enorm geschrokken na aanval Feyenoord-fans
Foto: fbf
Rotterdam

(ElfVoetbal-BlikopNieuws) Tonny Vilhena is na de eerste oefenwedstrijd van Feyenoord oog in oog komen te staan met een groep boze Feyenoord-fans. Uiteindelijk kon een handgemeen slechts ternauwernood voorkomen worden door bijgesnelde omstanders.

Dat meldt het AD. De confrontatie na afloop van de oefenwedstrijd op bezoek SC Feyenoord (0-3) heeft alles te maken met het nog één jaar doorlopende contract. Na dit seizoen is Vilhena transfervrij en de 20-jarige middenvelder is niet van plan bij te tekenen. Dat betekent dat Feyenoord geen geld verdient aan een eigen jeugdspeler en dat is voor een deel van de supporters niet te verkroppen. Het 'De Guzman-scenario' werkt als een rode lap op een stier. 

Kapot

Dat Vilhena, die afgelopen winter bijna was vertrokken, nu nog in De Kuip speelt heeft te maken met privéomstandigheden. Zijn moeder is ernstig ziek. Wat Giovanni van Bronckhorst doet als Vilhena en Jean-Paul Boëtius, voor wie hetzelfde geldt, gaan doen als ze gaandeweg het seizoen nog steeds niet willen bijtekenen? "Daar is Martin van Geel voor". 

Hoe dan ook, de situatie heeft kamp-Vilhena laten schrikken. "Hier is hij helemaal kapot van", aldus de vader van de middenvelder, die afgelopen zomer flink voor zichzelf getraind heeft om fit aan het seizoen te beginnen. Vandaag (maandag) vertrekt Vilhena met Feyenoord richting Oostenrijk voor een trainingskamp.

Categorie:
Tag(s):