maandag, 13. juli 2015 - 13:57 Update: 13-07-2015 14:02

Tweede verdachte zware mishandeling Eindhovenaar (19) opgepakt

Tweede verdachte zware mishandeling Eindhovenaar (19) opgepakt
Foto: Archief EHF
Eindhoven

De politie heeft maandag, in het onderzoek naar de zware mishandeling van een 19-jarige Eindhovenaar die zondagochtend plaatsvond op de Emmasingel in Eindhoven, een tweede verdachte aangehouden. Dit meldt de politie maandagmiddag.

Het 19-jarige slachtoffer liep door de mishandeling ernstige verwondingen op. Hij zou zondagochtend rond 5.00 uur zijn belaagd door twee mannen op een scooter op de Eindhovense Emmasingel. De man werd meerdere keren geschopt en geslagen, in ieder geval tegen zijn hoofd. 

Botbreuken in gezicht

Het tweetal ging er daarna vandoor op de scooter. Het slachtoffer liep onder meer een gebroken neus en kaak op, verwondingen aan beide oogkassen en een zware hersenschudding. Hij is opgenomen in het ziekenhuis.

Aanhoudingen

De eerste verdachte, een 18-jarige Eindhovenaar, werd zondagochtend kort na de mishandeling aangehouden toen hij betrokken raakte bij een aanrijding op het Stratumseind. De tweede verdachte, een 26-jarige Eindhovenaar, kwam in de loop van het onderzoek in beeld. De politie hield hem maandagochtend 13 juli op het politiebureau op de Eindhovense Mathildelaan aan. Beide verdachten zitten vast voor verder onderzoek.

Provincie:
Blik op 112: