woensdag, 15. juli 2015 - 17:44 Update: 15-07-2015 17:47

Simon Gustafson is Feyenoord's derde aanwinst

Simon Gustafson is Feyenoord's derde aanwinst
Foto: Archief EHF
Rotterdam

(Elfvoetbal/BlikopNieuws) Simon Gustafson mag zich definitief Feyenoorder noemen. De 20-jarige middenvelder zette woensdagmiddag zijn handtekening onder een vierjarig contract bij de Rotterdammers.

Hij komt over van BK Häcken. Feyenoord was na het aanstaande vertrek van zowel Lex Immers als Jordy Clasie op zoek naar versterking voor het middenveld. Terwijl de transfers van Immers en Clasie nog niet rond zijn, staat hun vervanger al klaar in De Kuip.

Gustafson gaat bij De Trots van Zuid rugnummer 27 dragen. De Zweeds jeugdinternational viel onlangs op door Europees kampioen te worden maar stond al langer op de radar van technisch directeur Martin van Geel. "We volgen Simon al heel lang intensief. Daarom zijn we heel blij dat we hem voor meerdere jaren aan Feyenoord hebben kunnen binden. We zijn ervan overtuigd dat Simon van toegevoegde waarde gaat zijn voor Feyenoord", aldus Van Geel op de website van Feyenoord.

Na Dirk Kuyt en Marko Vejinovic is Gustafson de derde aanwinst voor Feyenoord. BK Häcken krijgt zo'n anderhalf miljoen euro voor de linkspoot.

Categorie:
Provincie: