woensdag, 22. juli 2015 - 17:32 Update: 22-07-2015 17:43

Vierde verdachte beroving envelop met spaargeld bejaard stel opgepakt

Vierde verdachte beroving envelop met spaargeld bejaard stel opgepakt
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Tilburg

De politie denkt met de arrestatie van een vierde verdachte, van de beroving van een bejaard echtpaar in Tilburg, het onderzoek te kunnen afronden. Dit meldt de politie woensdagmiddag.

'De beroving vond plaats op maandag 29 december 2014. Een bejaard echtpaar werd op de Reeshofdijk beroofd van hun boodschappentrolley met daarin een enveloppe met een fors bedrag aan spaargeld', aldus de politie. 

Het stel van 82 en 83 jaar oud had geld opgenomen en boodschappen gedaan. De man en vrouw liepen via het Reeshofpark naar huis. Ze hadden een boodschappentrolley op wieltjes bij zich, waarin ze hun boodschappen en een groot bedrag aan contant geld vervoerden. 

De daders sprongen vanuit de bosjes tevoorschijn. Het lijkt erop dat ze het bejaarde stel hadden opgewacht. De man en de vrouw kwamen bij de beroving ten val, waarna de daders ervandoor gingen met de buit van enkele tienduizenden euro's. 

Arrestaties 

De vierde verdachte is een 20-jarige Rotterdammer. Hij werd maandag 20 juli 2015 opgepakt. Medio juni werden al drie andere verdachten aangehouden en vastgezet. 

Provincie:
Blik op 112: